28.9.2014

All SoftOlen koko aikuisikäni pitänyt hiukseni pitkinä. Aikaisemmin en oikeastaan kiinnittänyt niiden hoitoon ja hyvinvointiin huomiota, mutta näin kolmekymppisenä huomaan, että hiukseni tarvitsevat  hoivaa ja huolenpitoa. 

Kaksi raskautta ja kahden lapsen imetys teki tehtävänsä ja kärsinkin molempien lasten syntymän jälkeen aikamoisesta sulkasadosta. Tosin minulta ei raskauskaikana lähtenyt hiuksia juuri ollenkaan. Kampaajani osasi kertoa, että hiukseni olivat raskausaikana lepotilassa ja sitten ne hiukset, joiden olisi kuulunut pudota odotusaikana, lähti rytäkällä parisen kuukautta synnytyksen jälkeen. Se tuntui aika hurjalta! Mies sai olla putsaamassa tukkeutunutta kylpyhuoneen viemäriä monta kertaa. 

Sulkasadon jälkeen seurasi sitten (onneksi!) se vaihe, jolloin uutta hiusta alkoi kasvamaan nopeaa vauhtia. Tämä olikin molempina kertoina se haasteellisin vaihe, kun pitkien hiusten lisäksi päätäni ympäröi siili, jota ei millään saanut kuriin, ennen kuin se kasvoi kunnolla pituutta. Onnekseni uutta tukkaa kasvoi kuitenkin saman verran takaisin. Toki tässä eletään edelleen sitä vaihetta, että uusi tukka ei ole ihan vielä saavuttanut samaa pituutta kuin pisimmät hiukseni. Paksuus tuntuu kuitenkin palaavan ennalleen ja siitä olenkin erittäin kiitollinen. Lapsen saaminen ja varmasti myös ikävuosien karttuminen muuttivat hiuslaatuani hauraammaksi, kuin mitä se ennen oli. Tästä syystä olen joutunut kiinnittämään enemmän huomiota hiustenhoitotuotteisiin. Kun aikaisemmin pärjäsin ihan markettituotteilla, tarvitsevat hiukseni nykyään parempilaatuisia aineita. Monen kokeilun jälkeen olen vihdoin löytänyt itselleni sopivat tuotteet Redkenin All Soft -sarjasta. Käydän sarjan shampoota, hoitoainetta sekä silloin tällöin myös hiusnaamiota. Näillä hiukseni pysyvät hyväkuntoisina, pehmeinä ja kiiltävinä. Ainoa miinus on hinta, joka kieltämättä markettituotteisiin verrattuna on kova. Mutta toisaalta huomaan lotraavani vähemmän Redkenin aineilla, joten ne ovat todella riittoisia. Näitä voin lämpimästi suositella, jos etsit hoitavaa tuotesarjaa kuiville hiuksille!

-Stella-

2 kommenttia:

  1. Kai sä muuten tilaat nää ulkomailta, vaikka Feeluniquesta tms.? Säästyy pitkä penni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusnaamio on tilattu Feeluniquesta ja huomasinkin, että sieltä saa nää Redkenin tuotteet aika paljon edullisemmin :) Täytyy ehdottomasti tilata koko paketti sieltä seuraavalla kerralla!

      Poista