22.2.2015

Kodin yksityiskohtia - Hay TrayOlohuoneessamme on kulmasohva ja kaipasin pitkään sohvan päätyihin kevyitä pieniä pöytiä. Toinen pääty on edelleen ilman pöytää, mutta toisessa päädyssä nököttää nykyään suorakaiteen muotoinen HAY:n Tray tarjotinpöytä. Tray oli alunperin ykkösvaihtoehtoni pöydänetsinnässä ja lopulta päädynkin siihen, vaikka etsin pitkään muita vaihtoehtoja. Pöytä on mielestäni todella kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan ja se on muotonsa ansiosta myös ilmava ja kevyt. Pentikin pallojalkainen valaisin pehmentää muuten niin modernin pöydän tunnelmaa kivasti. 

Sohvan toinen pääty on edelleen pieni murheenkryyni, sillä en ole vielä löytänyt siihen sopivaa pöytää... Pöytien ei tarvitse olla samanlaisia, mielestäni samanlaiset valaisimet (joita minulta siis löytyy kaksi) tuovat tilaan tarvittavaa yhteensopivuutta. Tyyliltään pöydät saisivat kuitenkin olla samankaltaiset, joten kevyt musta pöytä on hakusessa. Nyt päätin jatkaa pöydän metsästysprojektia pienen tauon jälkeen. Ehkäpä kokeilen onneani seuraavaksi huonekalukirpputoreilla, jospa joltain kirppikseltä löytyisi tuunattava pöytä.
Tuntuu, että sisustaminen on jatkuva projekti, koskaan ei tahdo tulla valmista. Mutta toisaalta, ihan mieluisaa tekemistähän tämä sisustaminen on!


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.


2 kommenttia: