2.7.2015

KesätakkiTakki - Zara / Aurinkolasit - Prada / Housut - Zara / Laukku - Michael Kors / Kengät - Tiger of Sweden

Kuvat: Taru / Home at Last 

Tuntuu vähän hassulta julkaista näitä kuvia tänään, sillä kesätakille on toistaiseksi saanut sanoa heipat. Vihdoinkin. Mikä upea lämmin päivä tänään on ollutkaan! Toivottavasti tämä sää jatkuisi pitkään ja vaaleanpunainen kesätakki saisi roikkua eteisen kaapissa piilossa elokuuhun asti. 

Meillä on menossa ensimmäinen virallinen kesälomaviikko ja takapihamme on kuin tornadon jäljiltä. Aloitimme maanantaina piharemontin loman kunniaksi ja nyt piha on täynnä hiekkaa ja multaa. Tässä vaiheessa tuntuu hieman ahdistavalta, sillä siirtolavalla odottaa edelleen noin kahdeksan tonnia multaa. Ensi tiistaina saamme siirtonurmitoimituksen, joten keskiviikkona piha on taas käyttökunnossa. En malta odottaa. Tämä on nimittäin aika haastava tilanne, sillä tytöt yrittävät aina tilaisuuden tullen syöksyä hiekka- ja multakasoihin riehumaan. Huomenna suuntaamme onneksi Tukholman risteilylle koko perheen voimin, pienelle remonttilomalle ystäväperheen kanssa. Sunnuntaina jaksaa sitten taas tarttua lapioon. Muita remontteja ei tälle kesälle ole tiedossa, huh.


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.


4 kommenttia:

  1. Kaunis muru. <3 Ihanaa Ruotsia, ja ens vkolla sit terdelle, jee! :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos paljon Katja! Tykkään tästä itsekin tosi paljon, oli täydellinen ale-löytö :) Ja sain taas pienen ripauksen väriä mun vaatekaappiin!

      Poista