10.2.2015

Viikko Karibialla


















Viime keväänä varatessamme lomamatkaamme Floridaan, halusimme ehdottomasti viettää viikon Karibialla. Emme ole koskaan aikaisemmin siellä käyneet, emmekä lopulta osanneet valita kohdetta, koska ne kaikki vaikuttavat niin upeilta. Päädyimme lopulta varaamaan Karibian risteilyn, näin näkisimme mahdollisimman monta kohdetta viikon aikana.

Vietimme seitsemän päivää lomastamme risteilyllä ja valitsemallamme reitillä ehdimme käydä neljässä ihastuttavassa kohteessa: Bahaman Nassaussa, U.S. Virgin Islandsin St. Thomas -saarella, Puerto Ricon San Juanissa sekä Turks and Caicosin Grand Turkin -saarella. Olin hetken aikaa ennen matkaa vähän huolissani siitä, että liioittelimmeko varatessamme seitsemän päivän risteilyn. Pakko kuitenkin sanoa, ettemme ehtineet kertaakaan kyllästyä viikon aikana. Risteily oli upea ja myös erittäin rentouttava kokemus. Todellista lomailua! Upeita merimaisemia oman hytin parvekkeelta, hyvää ruokaa (ja sitä sai mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, laivan ravintoloista tai huonepalveluna), liikuntaa kuntosalilla ja juoksuradalla, uimista, rantalomailua ja perheen kanssa puuhastelua. Tämä ei varmasti jää meidän viimeiseksi Karibian risteilyksi.

-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta ja rentouttavalta! Florida, ja Miami varsinkin on minulle enemmän kuin tuttu paikka, mutta Karibia on jäänyt vieraaksi. Risteily vaikuttaa kyllä houkuttelevalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Risteilyä voin kyllä lämpimästi suositella, etenkin yhdistettynä Miamin kaupunkilomailuun! Kaupungissa riittää tekemistä ja risteilyllä oli vähän niin kuin pakko rauhoittua ja osata olla tekemättä sen kummempia :) Kohteissa oltiin aina 5-6 tuntia, joten pintapuolisestihan niihin ehtii tutustua, mutta kuitenkin sen verran, että tietää esimerkiksi mihin olisi kiva mennä lomailemaan pidemmäksi aikaa. Mieheni ihastui palavasti Puerto Ricoon ja minä USVI:iin sekä Turks and Caicosiin, joten ainakin pari Karibian matkaa täytyy tulevaisuudessa toteuttaa :)

      Poista
  2. Oi jummi mitä kuvia. Kiitos Ihanainen tästä upeasta valokuvamatkasta <3

    VastaaPoista