2.2.2012

Baby Cappuccino

Arkiaamuisin emme yleensä ehdi juoda kahvia kotona, joten aamukahvi nautitaan vasta työpaikalla. Viikonloppuisin onkin sitten aikaa keitellä kahvit rauhassa ja nautiskella sitä hitaasti hyvää lehteä selaillen. Olemme mieheni kanssa aikamoisia viikonloppukahvin suurkuluttajia, meillä on tapana keittää aamuisin suodatinkahvia ja jälkiruoaksi vielä espressot tai cappuccinot.

Mieheni on erittäin tarkka kahvista ja sen keittämisestä, kun taas minua kiinnostaa lähinnä laitteen ulkonäkö. Löysimme pari vuotta sitten sopivan kompromissin Bugattin Diva -kahvikoneesta. Sillä saa aikaiseksi erinomaista kahvia ja laite miellyttää myös silmää. Se onkin erinomainen hankinta sisustusintoisille kahvinharrastajille.

Tyttäremme on varsin kiinnostunut kahvirituaaleistamme ja hän haluaa tietenkin myös osallistua kahvin juomiseen. Espressoa emme tietenkään parivuotiaalle juota, virtaa riittää tytössä muutenkin :) Keitämme hänelle oman Baby Cappuccinon, jossa on vaahdotettua lämmintä maitoa ja päällä kaakaojauhetta. Juoma tarjoillaan suloisista Arabian KoKo ja Pikkolo -sarjan nukkemaisista espressokupeista. Mukaan vielä muumikeksi ja juoma on valmis nautittavaksi!


-Stella-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti