15.2.2012

Date Night

Pyrimme mieheni kanssa viettämään kahdenkeskeistä laatuaikaa säännöllisesti treffi-iltojen muodossa. Tällä kertaa juhlimme samalla mieheni syntymäpäivää, vähän myöhässä tosin. Isovanhemmat hakivat tyttäremme yökylään ja lähdimme mieheni kanssa keskustaan treffeille. Kävimme Tennispalatsissa katsomassa uusimman Sherlock Holmesin, joka oli muuten todella viihdyttävä ja hyvä elokuva.



Leffan jälkeen suuntasimme illalliselle Ateljé Finneen, jossa söimme kolmen ruokalajin illallisen. Mieheni oli käynyt kyseisessä ravintolassa aikaisemmin ja kehui sitä todella paljon. Hän halusi ehdottomasti, että menemme sinne yhdessä syömään. Tunnelmallinen paikka ja erinomaista ruokaa, suosittelen!


Illallinen oli todella maittava ja eritysesti jäi mieleen kokonaisuuden kruunannut lakritsipaahtovanukas. Kuulostaa ehkä hieman oudolta, mutta makuyhdistelmä oli toimiva ja vei kielen mennessään!


Aamulla oli ihana nukkua pitkään. Päätimme vielä jatkaa treffejä sunnuntaibrunssilla Krullassa Lönnrotinkadulla. Varsinainen herkutteluviikonloppu!

-Stella- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti