5.2.2012

Kampauspöytä

Vaikka kotimme on muuten tilava, on meillä ehkä maailman pienin kylpyhuone. No, liioittelen hieman, mutta joka tapauksessa kylpyhuoneemme on minikokoinen. Aamuisin haasteenamme on aikatauluttaa kylpyhuonevuorot niin, että kaikki ehtivät aamupesulle ja tästä syystä tuntuu, etten saa rauhassa meikata tai laittaa tukkaa. Päätimme tehdä minulle kampauspisteen makuuhuoneeseemme, jotta kaikkien aamutoimet helpottuvat.



Makuuhuoneestamme löytyi sopiva paikka kampauspöydälle, mutta haasteena oli löytää sopivan kokoinen pöytä. Mitoiltaan sopivan kampauspöydän löysin Ikeasta. Peiliksi olin ensin ajatellut Kartellin isoa kirkasta Francois Ghost -peiliä, mutta päädyinkin kauniiseen Mira-peiliin, jonka löysin Bauhausista . Lamppu on Pentikiltä ja kynttilänjalat Ikeasta. Lähes päivittäin käytössä olevat korut ovat nopeasti saatavilla Iittalan Vitriini-rasioista.


Kampauspöydän tuoli puuttuu vielä, mutta se on tilattu ja saan sen ensi viikolla. Tuoliksi valitsin Kartellin kirkkaan Victoria Ghost -tuolin, joka on ollut jo kauan hankintalistallani. Nyt vihdoin sain sille sopivan paikan kotoamme.

Aamutoimia odotellessa,

-Stella-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti