23.1.2015

Asukuvaa Orlandosta

Huh, tuntuu aikamoiselta suolta tuo reissukuvien läpikäynti. Onneksi tämä on ihan miellyttävä projekti, saapahan samalla palata takaisin matkatunnelmiin. Huomaan kuvia läpikäydessä, että kolmen viikon matkalta on ehtinyt unohtaa jo monta yksityiskohtaa. Näin jälkikäteen kiitos seisoo siitä, että jaksoi aina kaivaa kameran laukusta esiin, vaikka se monesti tuntui hankalalta juuri sillä hetkellä. Kahden lapsen kanssa mentäessä kaulassa roikkuva järjestelmäkamera ei ole se  kaikkein käytännöllisin vaihtoehto. Aloitimme matkamme lentämällä Miamiin ja nappaamalla sieltä heti seuraavana päivänä vuokra-auto. Ajelimme Orlandoon, jossa vietimme ensimmäisen viikon. Tuosta autosta on muuten sanottava sen verran, että ilman autoa ei kyllä Orlandossa olisi pärjännyt. Tai no, olisi varmasti pärjännyt, mutta etäisyydet ovat sen verran pitkät, että autolle on ehdottomasti käyttöä. Vuokrasimme auton koko viikoksi ja käytimme sitä päivittäin. Lapsetkin viihtyivät mukavasti, sillä tilavassa "vanissamme" oli tv-ruudut takana, jonne saimme dvd:n näppärästi pyörimään, jos jumituimme ruuhkaan. Aluksi tämä ominaisuus lähinnä nauratti minua, mutta lopulta se osoittautui ihan hyväksi ominaisuudeksi. Olimmehan sentään lomalla, joten vähän pitää relata! Autossa istuminen oli ihan mukavaa, kun takapenkillä oli hiljaista ja tyytyväistä sakkia. Nyt on lapsilla koittanut kova paluu arkeen, kun autossakaan ei ole enää telkkaria...

Orlando oli oikein positiivinen kokemus ja tekemistä riitti, siellä on jos jonkinmoista huvittelu-puistoa. Luonnollisesti kävimme muun muassa Disney Worldissa, mutta myös ihan perinteisetkin leikkipuistot tulivat tutuiksi. Hotellimme iso allas-alue oli myös aikamoinen hitti, uiminen tuntuu olevan meidän lapsukaisten suurinta hupia. 
Neule - H&M
Farkut - Zara
Kaulakoru - Tiffany & Co.
Kengät - Michael Kors
Aurinkolasit - Prada


Sää mietitytti minua ennen matkalle lähtöä, sillä pakatessa piti varautua niin kylmiin päiviin kuin helteeseen. Orlandossa sää oli vuodenvaihteessa vaihteleva, oli kuumia päiviä, mutta myös pari sateista ja koleaa päivää. Sukkia ei sentään tarvinnut käyttää ja olikin ihana taas kulkea ballerinoissa! Farkut, kevyt neule ja ballerinat riittivät hyvin viileimpinä päivinä. 


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tää oli mahtava alennuslöytö henkkikseltä! Ja materiaali on laadukasta :) hinta-laatusuhde kohdillaan.

      Poista