27.1.2015

Mustaa Miami ZoossaEnnen matkaamme otin hyvissä ajoin selvää mitä kaikkea eri kohteissa voisi tehdä ja kirjasin näitä aktiviteetteja ja osoitteita ylös. Mitään selvää päiväsuunnitelmaa en kuitenkaan tehnyt, vaan paikan päällä touhusimme ihan fiiliksen mukaan.  Oli kuitenkin kiva, että meillä oli lista erilaisista nähtävyyksistä valmiina, jos emme halunneet viettää koko päivää rannalla. Eläinpuistovisiitti oli esikoiseni toivelistalla, joten luonnollisesti kävimme Miami Zoossa. Se olikin ehdottomasti käymisen arvoinen nähtävyys, etenkin jos matkustaa lasten kanssa. Eläinpuistoon oli noin tunnin pituinen ajomatka Miami Beachilta, jossa majoituimme Miamissa. Auton vuokrausta suosittelen siis jälleen kerran, mikäli lomailee kyseisessä kaupungissa ja haluaa nähdä muutakin kuin South Beachia. 
Miami Zoo on iso ja kävelymatkaa kertyy noin 5km, jos meinaa tallustaa puiston ympäri menevää tietä. Paikan päällä saa vuokrata hauskoja neljän tai kuuden hengen polkupyöriä. Vaihtoehtoisesti matkan voi taittaa ilmajunalla tai minijunalla, me valitsimme minijunan. Se olikin oikein näppärä tapa nähdä puiston eläimet. Juna kulki juuri sopivaa vauhtia, jotta lapsetkin malttoivat istua kyydissä maisemien (ja eläinten!) vaihtuessa mukavan tiuhaan. Juna kiersi koko eläinpuiston ja matka-aika oli noin puolisen tuntia. Pysäkeillä oli halutessa mahdollista jäädä pois tiirailemaan eläimiä tarkemmin ja odottamaan seuraavaa junaa.

Meille eläipuiston ehdoton hitti oli Kids Zoo, jossa sai mennä eläinhoitajan mukana vuohien aitaukseen. Saimme harjata rauhallisia vuohia eläinhoitajan antamilla harjoilla. Ne olivat kyllä niin suloisia ja selvästi nauttivat huomiosta. Yksi vuohista jopa laittoin silmät kiinni ja ryhtyi pienille nokosille tyttöjen harjatessa sen turkkia. Lapset olivat kovin innoissaan eläinten hoitamisesta, jouduimme käymään aikamoiset neuvottelut ennen kuin saimme lapset jatkamaan matkaa. 


Hame - Zara
Toppi - H&M
Vyö - Zara
Kengät - Ralph Lauren
Laukku - Mulberry
Kaulakoru - Tiffany & Co.
Aurinkolasit - Prada

Pakkasin matkallemme mukaan mukaan enimmäkseen sellaista perusvaatetta, jota on helppo yhdistellä keskenään. Tämä kuvissa näkyvä musta hame oli ehdottomasti reissussa eniten käytetty vaatteeni. Siitä sai helposti yläosia ja asusteita vaihtamalla yhdisteltyä erilaisia asukokonaisuuksia.  Tässä ehkäpä suosikki asuni koko reissun ajalta, tuttua ja turvallista mustaa yhdistettynä ruskeisiin yksityiskohtiin. Musta on kyllä ehdottomasti suosikkini, vuodesta toiseen. Viihdyn mustassa hyvin myös kesäisin, vaikka silloin moni jättää mustat asut kaapin perälle ja panostaa kirkkaisiin väreihin ja valkoiseen. Mitä mieltä olet mustasta kesäpukeutumisessa?


-Stella- 


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa


6 kommenttia:

 1. Wau, mitä eläimiä! Itse olen ollut vastaavanlaisessa Zoo:ssa ja oli kyllä hieno kokemus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläimet oli upeita :) Mä ihastuin palavasti kirahveihin, ne ovat niin kauniita! Ensimmäistä kertaa näin sellaisia "livenä".

   Poista
 2. Mä komppaan sua. Mulla oli viime kesänä ihan ykkösvaatteena yksi Espritin musta mekko. Se oli mukava päällä, ja näytti astetta siistimmältä kesämokilta. Tykkäsin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta usein antaakin sellaisen vähän "sliipatumman" vaikutelman. Ja bonuksena, mahdolliset tahrat ei heti näy ja päivettynyt ihokin näyttää mustassa aika kivalta :) Valkoinen on mun toinen kesä-suosikki, mutta se on sitten taas niin herkkä lialle.. Riittää että yhtä tahma-tassua kantaa sylissä ja vaate meneekin sitten vaihtoon ;)

   Poista