2.6.2015

Auringonlasku ja leo

Housut - Lindex / Yläosa - Zara / Aurinkolasit - Prada / Korvikset - H&M / Kengät - Zara

Kuvat: Taru / Home at Last

Kävin pitkästä aikaa ulkoiluttamassa viime syksynä hankkimiani leopöksyjä. Edellisen kerran olen käyttänyt näitä tammikuussa Miamissa, joten oli oikein piristävää vetää leot jalkaan. En oikein ole mieltänyt näitä talvikauden housuiksi, mutta nyt kuvia katsellessa totesin, että miksei tätä asua voisi talvellakin pukea päälle.

Olen edelleenkin sitä mieltä, että nämä housut olivat todellinen löytö. Näistä erittäin mukavista pöksyistä saa yhdisteltyä niin rentoa kuin juhlavampaa asua. Tällä kertaa valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon ja yhdistin housuihin yksivärisen mustan yläosan ja korkkarit. Kullanväriset yksityiskohdat sopivat housujen lämminsävyisen leokuosin kanssa erinomaisesti, mutta räväkän kuosin takia pidin kuitenkin asusteet minimissään - aurinkolasit, riippukorvikset ja näyttävä sormus olivat mielestäni tarpeeksi.

Mitä mieltä olet, lämpenetkö leolle?


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

6 kommenttia:

  1. Mun ihana ja kaunis leomamma Stella! <3 Kuvista tuli kyllä megabuenot, toi valo on huikea. :) Mulla edelleen omat leopökät etsinnässä, ehkä kesällä löytyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hani <3 Tosi hyvät kuvat onnistuit räpsimään! Niin kaunis valo ja hyvä paikkakin löytyi. Naurattaa muuten vielä toi kyykkykuva-sähellys, mutta tästä vikasta tulikin ihan mun lempparikuva :) Toivotaan leopöksyjä kesäksi!

      Poista
  2. Ihana aurinko ja hauskat housut :))! Tosi kauniit kuvat Taru on ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S <3 Nää onnistui kyllä tosi hyvin! Välillä mukava käydä kuvailemassa muualla kuin omalla kadunpätkällä ;)

      Poista
  3. Aivan ihana asu, tykkään kaikesta siinä! Näytät superhyvältä! :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos J! <3 Tykkään itsekin tästä asusta tosi paljon. Ja noi pöksyt on vielä niin mukavat päällä, ihan kuin verkkareissa olisi :)

      Poista