9.6.2015

Portailla



Neule - H&M / Kaulakoru - Glitter / Laukku - Mulberry / Housut - Pieces / Kengät - Ralph Lauren

Kuvat: Taru / Home at Last

Huh, täällä on ollut aikamoinen viikonloppu ja alkuviikko. Pidimme sairastupaa kun kuopus sairastui viikonloppuna ja eilen sain sitten itsekin taudin. Olo oli kuin jyrän alle jäänneellä ja nukuin oikeastaan koko eilisen päivän. Onneksi nyt tilanne näyttää olevan voiton puolella, toivotaan nyt vaan, ettei tauti iske vielä esikoiseen tai mieheen. Nämä on kyllä niitä tilanteita, kun kiittää onneaan, ettei mies ollut esimerkiksi työmatkalla! Hän oli onneksi vain puhelinsoiton päässä toimistolla, kun eilen aamulla soitin hänet takaisin kotiin. Tänään sain vielä kaikessa rauhassa heräillä tähän päivään miehen hoitaessa lapsia. Mikä ihana tunne kun huomasi olon kohentuneen huomattavasti, uskalsin jopa lähettää hänet iltapäiväksi toimistolle rästihommia tekemään. Tästä taas uuteen nousuun!

Mutta sitten tämänkertaisiin asukuviin. Kävimme reilu viikko sitten Tarun kanssa keskustan suunnalla ikuistamassa upean kullanhohtoista auringonlaskua. Aurinkoiset kesäillat ovat kyllä niin kauniita, niiden valo on ihan mieletön. Päälleni valitsin jonkin aikaa sitten ostamani uuden suosikki-kesäneuleeni. Materiaali on ihanan pehmeää ja laskeutuvaa. Olen jostain syystä tällä hetkellä ihastunut kaikkeen, jossa on viskoosia ja sitä löytyy myös tästä neuleesta. Väri on kivan kesäinen, oikein haalea vaaleanpunainen. Kesän myötä olen pikkuhiljaa vähentänyt mustien housujen käyttöä ja päälle valitsin harmahtavat oliivinväriset kesäpöksyt. Myös mustien asusteiden käyttö on jäänyt nyt vähälle ja tälläkin kertaa mukaan lähti konjakinväriset ballerinat ja Alexa niiden kaveriksi. 


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

12 kommenttia:

  1. No voi pylly kun se tuli sit sullekin, toivotaan että oot jo pian pelikunnossa taas! <3 Tää valo oli kyllä huikea, pian uudelleen kuvailemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nakki napsahti mullekin... onneksi olo on jo hurjasti parempi, eiköhän huomenna olla ihan pelikunnossa taas :) Joo, onnistuttiin kyllä tallentamaan kaunein mahdollinen iltavalo! Ehdottomasti taas kuvailemaan uudemman kerran, laitellaan viestiä <3

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia ja varsinkin tuo toiseksi viimeinen!! :))

    Tsemppiä sairastupaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S! Täällä näyttää olevan tauti voitettu 2-0 :) Nää onnistui kyllä tosi hyvin, mulla oli taitava kuvaaja hommissa!

      Poista
  3. Ihania kuvia! Niin kaunis valo niissä!
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos J <3 Aurinkoisten kesäiltojen valo on kyllä niin uskomattoman kaunis!

      Poista
  4. Voi ihana mitä kuvia täällä. Aurinkoisia ja kauniita ja niin ihana sinä <3
    Pikaista paranemista sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Satu <3 Täällä menee jo aika hyvin, tauti taitaa olla voitettu :) Toivottavasti nähdään torstaina!!

      Poista
  5. Erityisen ihana tuo toiseksi viimeinen kuva! Aito hymy ja fiilis välittyy kuvasta ja valokin on täysin kohdillaan. Kaunista!

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia, valo on todella kaunis! Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Näitä auringonlaskuja pääsee toivottavasti useamminkin hyödyntämään kesän aikana :) Ja kiitokset, täällä kotona menee jo aika hyvin. Ja 2/4 perheestä edelleen täysin terveenä, jote selvittiin ilmeisesti ilman laajempaa sairastamista, jes!

      Poista