22.6.2015

Back to basics


farkut - Zara / kengät - Tiger of Sweden / käsilaukku - vintage (mummoni vanha teatterilaukku) / 
paita - Zara / korvakorut - Chanel / kello - Michael Kors

Kuvat - Taru / Home at Last

Täällä on palattu juhannushulinoista takaisin normaaliin rytmiin. Vietimme viikonlopun vanhempieni mökillä ja vaikka aurinkoa ei ihan joka hetki näkynytkään, saimme kuitenkin ihanan irtioton arjesta. Välillä tekee kyllä hyvää vaihtaa maisemaa ihan pariksikin päiväksi. Minulla oli kerrassaan ruhtinaalliset oltavat, sain nauttia äidin tekemästä ruoasta ja nukuin kaksi yötä sikeästi yksin saunamökissä. Uneni laatu on tässä viime aikoina ollut entistäkin huonompi kuopuksemme uhmakkaan vaiheen takia (uhma tulee hänellä myös uniin jokaöisten raivareiden muodossa...huoh), joten mieheni passitti minut mökillä yksin nukkumaan. Nyt on reipas ja energinen olo!

Nyt kun keskikesän juhla on takanapäin, odottelen malttamattomana lämpenevää kesäsäätä. Tämä  asu sopii loistavasti rentoon ja kesäiseen illanviettoon. Valkoinen teeppari ja vaaleat revityt farkut ovat ihan klassikkoyhdistelmä, tuttuja ja turvallisia perusvaatteita, joissa on mukava olla. Päivällä asu toimii hyvin tennareiden kanssa ja illaksi lisään punaa huuliin ja vaihdan korkkarit jalkaan. Talvisin lähden harvoin viettämään iltaa näin rennossa asussa, mutta näin kesäisin mieleni ja tyylini vaihtaa  selvästi vapaalle. 


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

8 kommenttia:

  1. Toivotaan tosiaan, että ilmat lämpenee ja PIAN!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään peukkuja, jospa sitä saisi kohta kaivaa hellevaatteet käyttöön :)

      Poista
  2. Aivan täydellinen asu! Rakastan yksinkertaisen tyylikkäitä kokonaisuuksia! <3
    xx J

    VastaaPoista
  3. Tää on ihanan simppeli, mutta silti style, #loveit. :) Hu nähdään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simppeli on yleensä se paras :) Oli ihana nähdä <3 <3 kreisi meininki, mutta sitähän se nykyään noiden pikkupalleroisten kanssa on ;) Nähdään su!

      Poista
  4. Joo, tämä kolahtaa aina. Selkeä, helppo, yksinkertainen ja varmasti tyylikäs.

    Ja kiva että sait nukkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät :) Tää on monen luotto-kombo pukeutumisessa, mutta toimii vaan niin hyvin. Joo, nukkuminen on mahtavaa puuhaa! Jotenkin sitä osaa nykyään suuresti arvostaa, kiitos kuuluu meidän perheen pikkutyypeille ;)

      Poista