24.11.2014

Leopöksyt

Kerroin täällä haaveilevani leopardihousuista ja nyt voin julistaa etsinnän päättyneeksi. Löysin muutama viikko sitten Lindexiltä täydelliset leopöksyt ja vieläpä täydelliseen hintaan. Kuosikin on sävyltään juuri sellainen, mitä olin toivonut. Nappiostos! 
Kesällä nämä ovat erinomaiset arkihousut neutraalin sävyisen yläosan kanssa, mutta näin talvella ulkoilutan näitä ennemminkin jonakin viikonloppuna iltariennoissa. Vuodenvaihteen reissuun pakkaan nämä kuitenkin ehdottomasti mukaan, sillä nämä ovat täydelliset pöksyt Floridan ilmastoon. Olen suunnitellut housujen ympärille reissuun niin arkisia päiväasuja, kuin juhlavampia ilta-asuja. Kolmen viikon reissussa tulen tarvitsemaan monta asukokonaisuutta, mutta matkalaukku tulisi kuitenkin pakata painorajoitusten mukaan (ja tilaa saisi olla myös kotiintuomisille). Täytyy suunnitella pakkaamiset huolella etukäteen ja valita mukaan hyviä perusvaatteita ja asusteita, joita voin sitten matkalla yhdistellä keskenään.


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa.

4 kommenttia:

 1. On muuten niin huikeeta, kun löytää jonkun pitkään etsimänsä asian :) Kivalta näyttää pökät :)

  VastaaPoista
 2. Nää on niin superkivat! Mä mietin vielä, josko hakisin samat itselleni, mutta taas iski se ajatus päähän, et kantsiiko ostaa nyt, kun kroppa vielä muuttuu kuitenkin. :/ Hirveetä säätöä tää, kun välillä tulee vastaan niin ihania vaatteita että tekis mieli heti ostaa, mutta sit jos tahdot pitää samaa vaatetta vielä kesälläkin, pitäis se pienentää tms... :/ Ehkä mä löydän ne omat leohousuni sit keväällä vasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä järkevää. Maltat nyt vielä niin kauan kun projekti on käynnissä :) keväällä sitten alat ostelemaan. Eiköhän näitä leopöksyjä ole vaikka millä mitalla keväälläkin myynnissä.

   Poista