26.11.2014

Suttunuttura
Arkena helpot ja nopeat kampaukset ovat valttia, koska lasten kanssa aamutoimiin kuluu uskomattoman paljon aikaa. Ponihännän lisäksi laitan hiukseni usein suttunutturalle. Ennen sai aina etukäteen arvailla minkä näköisen suttunutturan saa hiuslenkillä ja pinneillä aikaiseksi ja usein se vaati muutaman yrityksen, ennen kun olin tyytyväinen lopputulokseen. Nykyään teen nutturan Nude:n Erikan ohjeen mukaan (ohje täällä) ja ulkomuoto on aina lähes samanlainen. Tuo pinni-vinkki on nimenomaan se, jota nykyään käytän nutturan tekemisessä.  Sen avulla hiukset on erittäin helppo kiepsauttaa nutturaksi ja kiinnitykseen tarvitsee vain pari pinniä. Nuttura myös pysyy erittäin hyvin tämän tekniikan avulla. Ohjeessa Erika suosittelee latvojen kihartamista nutturaa varten, mutta se on minulta tässä vaiheessa liikaa vaadittu. Viikonloput ovat poikkeus, mutta arkiaamu-kihartamiseen ryhdyn sitten taas töihin palattuani.


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa.

6 kommenttia:

 1. Ihana vinkki ja kovin käytännöllinen nuttura. Pitääkin kokeilla nyt kun tukka on taas pidempi. En usko, että kiharran niitä aamulla oli töitä tai ei, mutta ehkä suolasuihkeen voisi lätkiä tekstuurin takia :) Olen "vähän" aamu-uninen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Nude:n pinni-kikka on kyllä ihan tosi toimiva :) Suolasuihke edesauttaa kyllä varmasti pysymistä! Mä käytän itse hiuspuuteria, mutta ajaa siis saman asian. Sama täällä, aamu-unista sorttia ollaan ;)

   Poista
 2. Voi miten siisti sun suttunuttura on! Mulla on sellainen räjähdyspehko aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin itsekin kuvista, että tästä versiosta tuli ehkäpä jopa liian siisti suttunutturaksi :) Olisi pitänyt pöyhiä sitä vähän enemmän!

   Poista
 3. Mun pitikin viimeks kommentoida, että olipa nätti nuttura sulla! :) Mä testasin kanssa joskus tota NUDE.n ohjetta, mutta mun tukka ei taipunut siihen ollenkaan, taisi olla liikaa massaa jo. Eli varmaan loisto-ohje skidisti lyhyemmälle fledalle. Olin vähän katkera siitä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sulla varmaan onkin jo liian pitkä tukka tohon pinni-kikkaan :) Tällaiseen "keskipitkään" toimii hyvin.

   Poista