15.6.2015

Pienesti peplumia



Mekko - Tory Burch / Laukku - Furla / Kengät - Zara / Kaulakoru - Snö of Sweden / Rannekoru - Tiffany & Co.

Täällä blogin puolella on ollut viime viikolla hiljaista, mutta tilanne saadaan varmasti korjattua tällä viikolla. Juhlimme viime viikonloppuna äitini pyöreitä vuosia, joten ylimääräinen energiani suuntautui juhlien järjestämiseen ja - kuten äitini huumorimielessä ilmaisi - keittiöpiikana toimimiseen. Juhlimme mökillämme, joten lauantain upea sää tuli kuin tilauksesta. Se taisi olla sään puolesta jopa tämän kesän ensimmäinen kunnon kesäpäivä ja synttärikekkerit olivat meidän koko juhlaväelle kesän ensimmäiset puutarhajuhlat. Jo oli aikakin! Toivotaan nyt vaan lisää lauantain kaltaisia aurinkoisia lämpimiä päiviä. 

Nämä asukuvat ovat otettu parisen viikkoa sitten ja päällä on pitkästä aikaa työvaatetta. Kuten olen aikaisemmin maininnut, lopettelen pikkuhiljaa hoitovapaatani ja palaan syksyllä takaisin sorvin ääreen. Odotan jo kovasti töihinpaluuta, minusta on aivan ihana palata takaisin työelämään. Kävin pari viikkoa sitten työpaikallani tapaamassa esimiestäni sekä kollegoitani ja vedin tietenkin tilaisuuden tullen kotelomekon päälleni. Tämä mekko on ostettu tammikuussa Miamista, tein nimittäin jo reissussa ostoksia tulevaa töihinpaluuta silmällä pitäen. Muutaman erinomaisen työmekon onnistuin Miamista ja Orlandosta nappaamaan, tarjonta kun on rapakon takana todella monipuolista. Tykkään myös ihan perinteisistä kotelomekoista, mutta parasta on, jos mekossa on jokin kiva juju. Tässä kyseisessä mekossa on hauskat nahkaiset yksityiskohdat sekä pieni peplum-helma. Mekko on asiallinen, mutta silti kivan nuorekas. Alle laitoin kylmästä säästä johtuen mustan pitkähihaisen trikoopaidan sekä mustat paksut sukkikset, mutta mekko toimii toki lämpimällä säällä myös hyvin ilman niitä.

Vaatekaappini kaipaa vielä vähän täydennystä töihinpaluuta ajatellen, joten tänä kesänä minulla onkin sitten hyvä syy hyökätä alennusmyynteihin juhannuksen jälkeen..


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

8 kommenttia:

  1. Ihana tyylilyyli! Voi miten haikeaa, töihinpaluu. Vaikka hienoa että olet iloisin mielin menossa ja ihanaa, että on paikka mihin palata! Luulin muuten ekan kuvan perusteella, että kaulakoru on pinkki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, näköjään kahdessa ensimmäisessä kuvassa hopean väri onkin heittänyt häränpyllyä. En huomannut koko asiaa ennen kuin nyt. Mikäköhän asetus mulla on kamerassa ollut väärin ;D

      Joo nyt tuntuu kyllä tosi ihanalta palata töihin, mutta kieltämättä vuosi sitten ajatus työelämästä ahdisti. Aika on tehnyt tehtävänsä ja tuntuu, että meillä on koko perhe nyt "kypsynyt" mun töihinpaluuseen. Mä olen onnekas kun on työpaikka, ihana työ mistä tykkään ja vieläpä mahtavat kollegat odottamassa. En varmasti olisi näin innokkaana lopettelemassa hoitovapaata, jos tilanne olisi toinen. Toki haikeaahan tämä myös tavallaan on, mutta onneksi saa nauttia vielä kesästä :)

      Poista
  2. Aijai, nyt on bisnes-Stella päässyt irti, varokaa risut ja männykävyt! ;) Voi että, kenenkäs kanssa mä sit syksyn tullen kahvittelen päivisin ja parannan maailmaa... Ihan haikea fiilis nyt jo! :O <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä.. päivätreffien loppuminen on kyllä tosi surullista. Varmasti tulee jonkinlaista vieroitusoiretta <3 Sit täytyy vaan raivata aikaa illoista ja viikonlopuista. Hei päivätreffit sekä iltafotoilut ens viikolla?? Soittelen myöhemmin tänään :)

      Poista
  3. Huipputyylikäs asu! Tsemppiä töihinpaluun kanssa, kerran se vain kirpaisee... Ehkä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja joo, kyllä se varmaan jossain vaiheessa vähän kirpaiseekin, mutta nyt odotellaan onneksi h-hetkeä innokkain fiiliksin :)

      Poista
  4. Voi upea mikä kokonaisuus! Ihan mahtavan näköinen ady siellä toisella puolella!
    Onnea töihin paluun kanssa <3

    VastaaPoista