23.4.2015

Conssut


Takki - Vila / Aurinkolasit - Prada / Farkut - Zara / Kengät - Converse

Nämä ovat parin viikon takaisia kuvia, jolloin avasin tennarikauden. Talven jälkeen on mahtava vetää conssut jalkaan, se tekee kevään alkamisen jotenkin niin ihanan viralliseksi. Nämä muutaman vuoden vanhat Converset joutuivat pesukoneeseen, sillä ne eivät enää näyttäneet valkoisilta. Pesin tennarit hetken pähkäilyn jälkeen hienopesussa 30 asteessa. Kumiosat täytyisi vielä käydä läpi taikasienellä. Nyt jää nähtäväksi haurastuttiko konepesu kenkien kestävyyttä, mutta ainakin tällä hetkellä tilanne vaikuttaa hyvältä. Taidan uskaltaa heitää toisetkin valkoiset conssuni koneeseen. 

Tänään olen suuntaamassa Tavastialle ja ajattelin vapaa-illan kunniaksi heittäytyä ihan ranttaliksi ja vetää ballerinat jalkaan. Ensi viikolla onkin jo toukokuu, joten tänään voi mielestäni jo hyvin juhlia balsukauden avajaisia.


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

6 kommenttia:

 1. Mulla ei oo Consseja...ainakaan vielä. Olen yrittänyt taistella niitäkin vastaan, mä kun olen niin heikko kaikille houkutuksille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tulee vuosi vuodelta suositummiksi :) Katsotaan miten kauan pystyt vastustamaan :)

   Poista
 2. Voi mä rakastan Converseja! Ballerinoista en ole oppinut tykkäämään vieläkään! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kesti aika pitkään, ennen kun opin tykkäämään ballerinoista. Alkuun ne näytti jotenkin niin oudon mallisilta. Mutta nykyään ei helpompia ja mukavempia kesäkenkiä löydy :) Ja Converset on kyllä niin ihanat! Harkitsen mustien ostoa :)

   Poista
 3. Consujen kans on sama ku lenkkareiden, kolmet jo löytyy, mut lisää vois ostaa vaikka joka viikko... :D Ovat niin ihanat jokapaikankengät! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla ei onneksi ihan noin fanaattinen conssu-into ole ;D ehkä yhdet kesässä riittäis mulle ;)

   Poista