8.4.2015

Return to Tiffany

Esittelin Miamista ostamani matkamuiston täällä ja mainitsin, että olen ottanut tavaksi ostaa reissulla korun Tiffanylta. Kokoelmani ei vielä ole suuri, mutta toivottavasti se karttuu tässä vuosien varrella.  Tällä hetkellä kerään hopeisia Return to Tiffany -malliston koruja. Toiveena on myöhemmin hankkia muutama arvokkaampi yksilö, mutta katsotaan niitä sitten kun sen aika koittaa.

Viimeisimmän Miamissa tekemäni rannekoruhankintani lisäksi, minulla on ennestään nämä kuvissa näkyvät kolme korua. Jokaisella näistä on oma tarina. Ensimmäinen koruista, Heart tag toggle bracelet -rannekorun hankin ensimmäiseltä New Yorkin reissultani. Ensimmäinen visiitti tuohon upeaan kaupunkiin oli maaginen, kuten myös kierros Tiffanyn lippulaiva myymälässä, Fifth Avenuella. Toisen koruni, sydänriipuksen ja ketjun, ostin ystävättären kanssa vietetyn  onnistuneen viikonloppureissun aikana Berliinistä. Kolmas koruni ei olekaan itse ostettu tuliainen, vaan  joululahja mieleltäni. Olimme juuri ostaneet nykyisen asuntomme ja mieheni mielestä tilanteeseen sopisi erinomaisesti Tiffanyn avain kuvastamaan avainta uuteen kotiimme. Ystäväni asui tuolloin Lontoossa ja kävi (tietty minulta salassa) mieheni pyynnöstä ostamassa avaimen ja toi sen miehelleni tullessaan Suomeen joulua viettämään. Aattona avasin hämmentyneenä ja onnellisena pienen sinisen rasian. Tämä koru on ajatuksen ja toimitusjärjestelyiden ansiosta yksi rakkaimmistani, kihla- ja vihkisormusten sekä huomenlahjan lisäksi. Kiitos P, kun olit mukana juonessa!


         
-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

10 kommenttia:

 1. Upeita koruja!! Ihana keräilykohde :).

  psst. laitoin mailia ;)

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunis kokoelma! Jokainen upea yksilö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 tykkään näistä tosi paljon :) Toivottavasti saan taas piakkoin suunnitella seuraavaa matkatuliaista. Alkaa pieni matkakuume taas nostaa päätään ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Katja! :) Ja LB on muuten vielä työn alla, ei ole unohtunut ;) tässä on vaan ollut hieman arki-haipakkaa, mutta viikonloppuna pääsen taas paremmin keskittymään tähän läppärin ääreen!

   Poista
 4. Ihania koruja! Ja todella kaunis tarina avainkorulla. Korvaamatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, senpä takia se avain onkin niin rakas :) Ihanan miehen ja ihanan ystävän yhteistyötä.

   Poista
 5. Siis miten ihania koruja! Tuo avain ja sen tarina, aawww <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janet <3 Ja tosiaan avaimen tarina liikuttaa mua edelleen :)

   Poista