20.4.2015

Viikonlopun herkkuaamiainen


Viikolla syömme ihan perinteisiä arkisia aamupaloja, mutta viikonloppuisin panostamme  aamiaiseen vähän enemmän. Paistan yleensä aina viikonloppuaamuisin banaanilettuja, sillä ne maistuvat koko perheelle. Banskulettujen lisäksi laitamme fiiliksen mukaan muitakin herkkuja tarjolle, esimerkiksi croissanteja, kananmunia, leipää, hedelmiä, banaanimustikkaleipää, jugurttia ja mysliä. Croissanteja emme syö joka viikonloppu, mutta välillä niitä ihanuuksia on vaan saatava. 

Croissantien lisäksi minulla on toinenkin aamupalarakkaus, nimittäin luonnonjugurtti granaattiomenan siementen kanssa. Sekaan vähän mysliä ja täydellinen aamupala on valmis!

Mikä on sinun viikonloppuaamun aamupalasuosikki?


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

8 kommenttia:

 1. Täällä mennään arkena puurolla, viikonloppuna herkutellaan sitten senkin edestä. Monesti croisanteilla, mutta pelkkä tavllinen leipäkin on aika luksusta arkena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä leipä on kans iiihanaa <3 Arkisin en syö viljoja ja viikonloppuisin saatan herkutella leivällä aamiaisella. Oon kyllä niin pasta ja leipä -tyttö, mutta viljat ei vaan sovi mun vatsalle, joten ne on saanut jäädä tässä ihan minimiin, sniff.

   Poista
 2. Nams! Ihania herkkuja teillä :). Viikonloppuna syödään mitä syödään. Ja liian harvoin tulee tehtyä mitään sen erikoisempaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa viikonloppu-aamiainen olla ainut ruokailu, jolloin pöydässä on rauhallista, kun tytöt viihtyy ja jaksaa syödä "pidemmän kaavan" mukaan. Sen takia panostetaan niihin. Ehkä pikkuhiljaa iän myötä ne alkaa viihtymään pöydässä myös muina ruokailuhetkinä ;) Toivossa on hyvä elää!

   Poista
 3. Mä tykkään viikonloppuaamuisin syödä normaalia tuhdimman annoksen puuroa :D Ja leipä joskus kylkiäisinä. Pitäisi joku aamu kyllä yllättää itsensä ja tehdä tuollainen kiva aamiainen :) Niin herkulta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana :D No onhan se mahtavaa että puuro maistuu päivittäin! Ja sitähän voi varioida loputtomiin, joten mikäs siinä.

   Poista
 4. Mitä ihanaa banaani-mustikkaleipää?!! Ihanalle
  näyttää aamiainen muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin herkkua! Kyseessä on Alexa Dagmarin blogista löytynyt resepti (mulla tästä postaus maaliskuussa). Suosittelen kokeilemaan, ihana gluteeniton terveellinen herkku :)

   Poista