25.4.2015

Liikuntaa viime viikolla


Lenkkimaisema Karibian risteilyllä

Näiden viikottaisten postauksen myötä olen viimeistään huomannut, kuinka nopeasti viikot vierähtävät. Taas on aika listata viime viikon liikunnat:

Maanantai  -  Lepo
Tiistai  -  PT-treeni 60min
Keskiviikko  -  Lepo
Torstai  -  CrossFit 60min
Perjantai  -  Reipas kävelylenkki 6km
Lauantai  -  Juoksulenkki 10km
Sunnuntai  -  CrossFit 60min


Viikon liikuntasaldo on jälleen oikein hyvä ja olen todella tyytyväinen liikuntakertojen määrään sekä laatuun. Pidin kaksi lepopäivää ja tein yhden palauttavan kävelylenkin. Muutoin liikunntakerrat olikin aika rankkoja, etenkin torstainen CrossFit-treeni, siellä vilkkui kyllä tunnin lopussa tähdet silmissä. Voittajafiiliksellä lähdin kuitenkin taas kotiin tunnilta! 

Kympin lenkki oli tälle keväälle toinen laatuaan ja se meni kevyemmin kuin edellisellä kerralla. Huomaan, että kun juoksen normaalilenkkini 8km, olo on heti kotiovelle päästyä todella hyvä ja energinen, eikä lihakset mene lainkaan jumiin. Kun juoksen kaksi kilsaa enemmän, tuntee jo tehneensä kunnon liikuntarutistuksen ja lonkankoukistajat menevät jumiin.  Kunnon pitkät venyttely ovat tarpeen illalla ja seuraavana päivänä. Kroppa siis selvästi tarvitsee muistuttelua pidempien lenkkien juoksemisesta.

Tällä viikolla on vähän kevyempi viikko taas menossa, sillä vietämme ensi viikon Vierumäellä. Mutta palataan tähän viikkoon uudemman kerran. Nauttikaa viikonlopusta!


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti