6.10.2014

Country White

Asumme lähellä Tuomarinkylän kartanoa ja tässä upeassa miljöössä sijaitsee ihastuttavin sisustuskauppa jonka tiedän, kauppa nimeltä Country White (kotisivuille pääset tästä). Käymme aina silloin tällöin perheen kanssa kävelyretkellä Tuomarinkylän kartanolla ja pääsen hypistelemään ihania sisustustavaroita, kankaita, lamppuja ja huonekaluja. Joitain hankintojakin olen kaupasta tehnyt, muun muassa Pappelinan matto eteiseemme. Meillä on mieheni kanssa tapana ostaa sieltä mukaan kupilliset kahvia ja lapsille tietty jotain pientä makeaa. Sitten onkin lasten mielestä retken kohokohdan vuoro, nimittäin heppojen ihastelua naapurirakennuksen hevostallissa. 

Viikonloppuna teimme pyynnöstäni perheen kanssa retken Country Whiten uuteen, toukokuussa avattuun liikkeeseen Kirkkonummen Oitbackan kartanoon. Aivan ihana paikka sekin!Onko tämä liike teille ennestään tuttu?


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa

2 kommenttia:

  1. Wtf, mä tänne jo kommentoin eilen, tuliko perille, kun näytti jotenkin oudolta se kommentiboksi...? :/ No mutta uudelleen: IHANAT kuvat, mikä tunnelma! Pitää itsekin piipahtaa, jos vaan vielä ehtii syyssäillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, ei tullut perille :/ mikälie bugi ollut kyseessä! Joo, siellä oli kyllä ihana tunnelma :) Ruska parhaimmillaan ja niin kauniit maalaismaisemat! Siellä liikkeessä oli jo ihania joulukoristeitakin esillä... saa jo alkaa suunnitella joulusisustusta (vaikka eletään vasta lokakuun alkua!!?!).

      Poista