14.10.2014

Tulossa vaaleanpunaiset synttärit

Vanhempi tyttäreni täyttää ihan kohta viisi vuotta. Uskomatonta miten aika kuluu nopeasti! En voi vieläkään käsittää, että siitä on todella viisi vuotta, kun kannoimme pienen käärön kotiin ensimmäisen kerran. 

Parit ensimmäiset syntymäpäivät järjestetään yleensä äidin (ja ehkä ihan vähän myös isän..) mieltymysten mukaan, mutta tuleva viisivuotias osaa jo tomerasti kertoa minkälaiset juhlat hän haluaa. Vaaleanpunaista, vaaleanpunaista ja vielä vähän lisää vaaleanpunaista. Kruunuja, prinsessoja, röyhelöitä, paljetteja.. lista jatkuu loputtomiin. Ei varmasti tule kenellekään yllätyksenä, että meillä on  tiedossa pinkit ja erittäin tyttömäiset juhlat. Kaikki kuvat: Pinterest

Selasimme yhdessä tyttäreni kanssa inspiraatiokuvia Pinterestistä ja sieltähän löytyy vaikka kuinka paljon ihania ideoita lasten synttärijuhliin! Kakun pitää kuulemma olla kaksikerroksinen, vaaleanpunainen ja siinä pitää olla kruunu koristeena. Selvä, katsotaan mihin tämän äidin leivontataidot riittävät..


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa

2 kommenttia:

  1. Haha, aikamoinen pinkki yliannostus... :D Kauhulla jo ootan mitä vaatimuksia noi meidän likat sit joskus alkaa keksiä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöillä tuppaa yleensä olemaan omat vahvat näkemyksensä asioista ;) Meillä ei tänä vuonna sentään ole mitään teemaa juhlissa, viime vuonna oli Barbie...

      Poista