30.10.2014

Musta mekko












Tämän mustan Zaran mekon hankin muutama vuosi sitten Nizzasta lomareissulta. Tämä on varmasti paras vaateostokseni ikinä ja se on ollut ratkaisu moneen vaatekriisiin näiden vuosien aikana. Mekko sopii niin arkeen kuin juhlaan ja se todella muuntuu moneksi asusteiden avulla. Viime lauantain päivärientoon valitsin mekon kaveriksi ruskean paidan ja vyön. 

Mekko on osoittautunut todella laadukkaaksi. Vaikka olen käyttänyt mekkoa todella paljon tässä vuosien aikana, ei siinä juurikaan näy käytön jälkiä. Minulla on kuitenkin jo olemassa selvä suunnitelma sille päivälle, kun mekko sanoo sopimuksensa irti: Marssin siltä istumalta ompelijalle tämä luottovaate kainalossa ja tilaan häneltä täsmälleen samanlaisen mekon. 


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa

15 kommenttia:

  1. Kaunis Stella! <3 Toi mekko on kyllä niin nätti, mainio luottovaate. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mekko on kyllä mun En voi elää ilman -vaate :) Vaatetiedot oon toistaiseksi jättänyt tietoisesti pois, mutta jos nyt ihan tällainen "lukijan toive" :D niin jatkossa lisäilen!

      Poista
  2. Ja hei, asukuviin vaatetiedot, kitoos! ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanan pirteitä kuvia susta :))

    Ps. ootko fbssä? instassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! :) Ne on molemmat vielä mun to do -listalla. Mutta tarkoitus on kyllä ottaa käyttöön :)

      Poista
  4. Sinä olit kyllä niin häikäisevän kaunis mekossasi, tykkään valtavasti tyylistäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu kauniista sanoistasi! :) Mukavaa vaihtelua välillä pukeutua astetta paremmin, normaalisti kun oleilen kotosalla ihan perinteisesti leggingseissä ;)

      Poista
  5. Tämä sun asusi oli ihan mahtava! Katsoin heti, että olet kyllä niin tyylikkäänä liikkeellä ♥ Ja tuo vyö! Tosi kiva kokonaisuus :)
    Voi kun mäkin löytäsin luottomekon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! :) Tää mekko on mulla usein ollut myös töissä päällä kotelomekon tai jakkupuvun sijasta, joten on kyllä monipuolinen vaate. Zarasta oon löytänyt suurimman osan mun ns. luottovaatteista. Siellä on usein paitojen ja housujen lisäksi paljon aivan ihania mekkoja!

      Poista
  6. Ihana mekko, harmi kun en nähnyt sua lauantaina kuin ohimennen, mutta kiinnitin huomiota kauniisiin kasvoihisi. :)

    Katja
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Katja! :) Toivottavasti ehditään seuraavalla kerralla tutustua paremmin. Sinulla oli muuten aivan upea kampaus! Kävinkin blogistasi kurkkaamassa missä olit sen käynnyt laittamassa :)

      Poista
  7. Upea mekko. Ihana tuo vyö mekossasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Maiju! Mekko oli kyllä hyvä löytö :) Ja vyö on Global Accessories -merkkinen, heillä on tosi kivoja asusteita.

      Poista
  8. Vitsi miten kaunis asu! Näytät todella upealta!
    xx J

    VastaaPoista