28.10.2014

Syntymäpäiväkukat

Sunnuntaina juhlimme tyttäreni tämän vuoden viimeisiä syntymäpäiväjuhlia. Ostin juhlia varten valkoisia krysanteemeja ja lisäksi sain kahdet kauniit tuliaiskukat: Upean liilan sävyisen kimpun kummitädiltäni ja pinkit ruusut äidiltäni. Näitä kukkia katsellessa kelpaa viettää alkuviikon harmaita syyspäiviä kotosalla. Kiitokset vielä kukista!







                                                                                                                                                                           

-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa

4 kommenttia:

  1. Kukat ovat kyllä niin kauniita, niitä tulee kovin harvoin ostettu itselle ja siksi niitä onkin niin ihana saada lahjaksi. Etenkin kun ne kestävät yllättävän kauan, meilläkin vielä puolentoista viikon takaa vielä yksi kimppu jäljellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostan myös aika harvoin kukkia kotiin. Pitäisi kyllä tehdä niin useammin, etenkin nyt syksyllä ja talvella niitä on kiva katsella kotona :)

      Poista
  2. Oih, kukkia ♥ Mä rakstan ja mielelläni pitäisikin aina tuoretta kukkapuskaa esillä. Kummallisesti ne vaan nuukahtaa ja kissa maistelee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoreet kukat kotona on kyllä ihania :) Krysanteemit kestää yleensä todella hyvin, ihan jopa pari viikkoa, jos niitä välillä leikkaa ja vaihtaa veden säännöllisesti. Aika harvoin tulee kuitenkaan kukkia ostettua. Kiva että kisukin tykkää kukkasista ;)

      Poista