22.10.2014

Syksyn sydämet


Sain Tarulta hauskan haasteen, jossa tarkoituksena on luetella syksyn sydämiä. 

Monesti ihmisillä on jokin lempivuodenaika. Itse en kuitenkaan osaa valita vain yhtä, sillä pidän kaikista vuodenajoista. Talvessa parasta on kirpsakka pakanen, lumi ja sen mahdollistamat talviharrastukset, sekä tietenkin joulu. Keväällä saa seurata kuinka luonto herää taas henkiin talven jäljiltä, päivät pitenevät ja lämpötila nousee. Kesällä parasta on lämpö, valoisuus, vehreä luonto ja ehdottomasti myös kesäloma. 
Olen syntynyt syksyllä ja ehkäpä sen takia syksy on lähellä sydäntäni. Moni kokee syksyn kesän loppumisena ja pimeän jakson alkuna, mutta omasta mielestäni syksyssä kuitenkin ihana tunnelma. Näistä asioista syksy saa minulta sydämiä: 

♥ kynttilät ♥ pimeiden iltojen tuoma erityinen tunnelma ♥ ruska ♥ joulun odotus ♥ torkkupeitot ♥ ensilumen odotus ♥ kerrospukeutuminen ♥ sienestäminen ♥ villasukat ♥ juoksulenkit sateisena pimeänä syysiltana ♥ tyttären ja minun syntymäpäiväjuhlinnat ♥ lämpimät yöpuvut ♥ talviloman suunnittelu ♥ aurinkoiset syyspäivät ♥ tunnelmavalaistus kotona ♥ syksyiset metsäretket perheen kanssa ♥
Kuvat ovat Kuusijärveltä, jonne teimme perheen kanssa retken viikonloppuna. Ensimmäistä kertaa tänä syksynä oli pakkasta vielä puolen päivän aikaan.

Hanna, ottaisitko tällaisen syksyisen haasteen vastaan?


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla ja Bloglovin´ssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti