25.3.2015

Bloggers girls night

Osallistuin lauantaina Tarun järjestämään blogityttöjen iltamaan. Itse olin ensimmäistä kertaa tällaisessa tilaisuudessa ja koko ilta oli upea kokemus. Kiitos vielä Taru kutsusta!

Kuva: Karoliina / valoon
 Kuvassa : S - beauty of life / emäntämme Taru - Home at Last / Lili - Lili´s

Kamidan Veera ja Emilia loihtimassa kampauksia

Illan ensimmäinen osio järjestettiin Hair & Makeup Room Kamidassa. Siellä Emilia ja Veera loihtivat meille osallistujille upeita kampauksia. Veera kiharsi hiuksiini ihanat kestävät kiharat samalla kun sain vain istua ja nauttia kampaamotuolissa, kuohuviinilasi kädessa. Huomasin kyllä eron ammattilaisen laittamiin kihariin versus omiini, sillä omat kiharani kestävät yleensä sen vartin, kun taas Veeran kiharat kestivät seuraavaan päivään. Sainkin Veeralta ja Emilialta hyviä neuvoja kestävämpiin kiharoihin, joten täytyy nyt vaan useammin tarttua rohkeasti siihen muotoilurautaan.

Kamidan tytöillä on teille lukijoille mahtava tarjous, saatte nimittäin 20% alennusta väri ja leikkaus -paketeista tai kampaus ja meikki -paketeista, mainitsemalla koodin BGN (tarjous on voimassa 31.7.2015 asti). Ajanvarauksen voitte tehdä Kamidan kotisivuilla www.hairmakeup-kamida.com tai numerossa 045 181 3366. 

Kiehkurat Veeran käsialaa

Janet - Fantazya / Anna - Girly Style

Sharon meikkaamassa Saraa

Kamidassa meitä hemmoteltiin kampausten lisäksi Chjokon herkuilla, Norex Spiritsin tarjoamalla skumpalla ja Lumenen kynsilakoilla. Mikäs siinä, kun kampauksia odotellessa saimme maiskotella kuohuviiniä ja herkkuja, ja samalla lakata kynsiämme. Tyttöjentreffit parhaimmillaan!

Chjokon herkkuja

Kuva: Karoliina / valoon
Kuvassa: Lili - Lili´s / Reetta - Life is Beautiful / Anna-Maria - Secret Wardrobe


Kuva: Janet - Fantazya
Kuvassa: Kamidan Veera / Ansku - Peace & Style

Kamidasta jatkoimme porukalla Original Sokos Hotel Helsinkiin, tuttavallisesti Hesarille, jossa meille tytöille oli ylellinen Juniori sviitti varattuna. Meitä oli seurueessa vajaa parikymmentä ja sviitissä oli ruhtinaallisesti tilaa seurustelulle. Taisimme myös vähän tanssahdellakin musiikin tahtiin, kuten hyviin etkoihin kuuluu. Valtavan huoneen lisäksi myös kylpyhuoneessa oli useampi neliö, jotka tulivat todellakin tyttöjen illanvietossa hyötykäyttöön, sinne mahtui melkein koko sakki laittautumaan ja ryhmäselfieitä ottamaan. 

Hesarin alakerrassa sijaitseva Fransmanni valmisti meille ruokaa, maistuvaa kana-fetasalaattia ja ihania äyriäis- ja lihaleipiä. Tässä vaiheessa iltaa ruoka maistuikin paremmin kuin hyvin. Tarjolla oli myös Norex Spiritsin puolesta laadukasta punaviiniä ja valkoviiniä ruoan kyytipojaksi. Pisteitä hyvän maun lisäksi tulee siitä, että näiden viinien (kuten myös Kamidassa nauttimamme skumpan) viinitilan, Pares Baltan, viinit tuotetaan luomuna, asia jota kovasti arvostan myös viineissä.

Kuva: Karoliina / valoon 

Kuva: Karoliina / valoon 

Kuva: Karoliina / valoon

Illan emäntä oli kyllä pistänyt parastaan järjestelyissä, sillä saimme vielä sviittiin vierailijoiksi stand up -koomikko Joonatan Pitkäsen kahden kolleegansa Harri Soinilan ja Pietari Vihulan kera. Korvat jäi kyllä vähän punottamaan, kun pojat pistivät komiikkaa sekä blogipiikittelyjä tulemaan. Hauskaa oli! Hesarilta jatkoimme iltaa vielä Teatteriin ja viihdyimme tanssilattialla ihan pikkutunneille asti. Sunnuntaina väsytti todella paljon, mutta se oli kyllä sen arvoista! Hymyssä suin kirjoittelen tätä postausta, lauantaisia kinkereitä en ihan hevillä unohda. Kiitos myös teille kaikille upeille blogileideille seurasta!

P.S. Saimme lauantaina mukaamme goodiebagit, josta tulossa vielä oma postaus. 


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

4 kommenttia:

 1. BoomBoom! Oli ihana ilta <3 Mäkin vielä naureskelen illan hullutuksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 Näitä kuvia oli kyllä kiva katsoa :) Meno sen kun kiihtyi loppuiltaa kohden.

   Poista
 2. Kuulostaa ja näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi onnistunut ilta! Emäntä piti meistä hyvää huolta :)

   Poista