31.3.2015

Liikuntaa viime viikolla



Viime viikko meni liikunnan osalta leppoisasti, pienen flunssanpoikasen takia jouduin viettämään kevyen liikuntaviikon (3 liikuntakertaa). Tiistaina pääsin normaalisti PT:n vetämään viikkotreeniin, mutta seuraavana päivänä heräsin kurkkukipuun ja nuhaiseen oloon. Lepo on luonnollisesti kipeänä kaiken a ja o, silloin ei pidä lähteä repimään itsestään hikeä irti. Loppuviikkoa kohden olin pienessä jännitystilassa, että pääsenkö viikonlopun CrossFitin onramp -kurssille. Lepo teki tehtävänsä, eikä kunnon flunssa päässyt iskemään. Lauantaina olin onneksi jo kunnossa ja suuntasin kurssin ensimmäiselle osiolle CrossFit 01300 -salille. 

Mieheni aloitti CrossFitin parisen kuukautta sitten ja olin tietenkin häneltä kuullut lajista ennakkoon. Kipinänpoikanen syttyikin minussa kunnolla miehen treeniselostuksia kuunnellessa. Myös aloituskurssista olin kuullut ennakkon, joten pelkästään lauantaina tehdyt parisataa kyykkyä ei tullut yllätyksenä. Kurssi oli rankka, molempina päivinä treenattiin 2,5h. Tahti oli kova ja lihakset oli   koetuksella. Sunnutaina heräsin reidet totaalisen jumissa, vaikka venyttelin lauantaina huolellisesti. Olen tässä vuoden aikana kyykkäillyt ahkerasti, mutta silti lauantain setti oli kyllä aika hurja. Sunnuntaina jatkettiin treenejä, onneksi yläkroppapainotteisesti, vaikka jaloillakin sai tehdä edelleen kovasti töitä. Molempina päivinä kurssipäivä päättyi kunnon amrap -treeniin (as many rounds as possible) ja hiki tuli! 

Torstaina pääsen sitten ihan ensimmäiselle CF tunnille. Toivottavasti ehdin tässä palautua kunnolla ennen sitä. Tänään täytyy kyllä anoa vähän armoa PT:ltä, sillä kävely on edelleen sen verran tönkköä, etten uskalla mitään raivokkaita jalkatreenejä lähteä tekemään. Voi kyllä olla, ettei armoa anneta... Ruinauksesta tulee yleensä vaan rangaistukseksi ylimääräisiä burpee-liikkeitä, joten parasta ehkä olla ihan hiljaa, heh.

Maanantai  -  Lepo
Tiistai  -  PT-treeni, circuit koko vartalo (60min)
Keskiviikko  -  Lepo (venyttely)
Torstai  -  Lepo
Perjantai  -  Lepo (venyttely)
Lauantai  -  OnRamp 2,5h
Sunnuntai  -  OnRamp 2,5h


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti