2.3.2015

Pastellitakki




Kuten jo kerroinkin edellisessä postauksessa, tuotti kevättakin etsintä tänä vuonna tuskaa. Neljäs takki oli onneksi erittäin mieluinen ja nyppäsin siitä eilen hintalaput irti, ennen kun suuntasin ysvävien kanssa Fazerin brunssille. Oli jotenkin todella piristävää kulkea vaaleassa takissa harmaassa säässä. Askel tuntui jostain syystä erityisen kevyeltä. Toki seurallakin oli varmasti jotain tekemistä eiliseen yltiömäiseen onnentunteeseen, kiitos vaan teille upeat leidit! Brunssin jälkeen käytiin Espalla ottamassa asukuvat ja olipa mukava kun kerrankin sai otettua kuvat valoisaan aikaan, eikä ollut hoppu minnekään. 








Takin vaaleanpunainen sävy on mielestäni ihan just eikä melkein, tykkään siitä todella paljon. Juuri sopivan hattarainen, mutta kuitenkin hillitty. Eedessä oleva vetoketju-yksityiskohta tuo takkiin pientä rouheutta. Tämä suora malli vaatii ehdottomasti kaveriksi pillihousut ja itse pidän erityisen paljon tästä pitkien säärien huijausmenetelmästä, mustat kapeat pillihousut yhdistettynä mustiin korkeisiin nilkkureihin. Yhdistelmä antaa kintuille mukavasti lisäpituutta.

Pastellia näkyy nyt todella paljon ja vaatekaupat ovat vaaleanpunaista pullollaan. Itse kuitenkin jaksan vielä viehättyä näistä pastellisista sävyistä ja näin kevättä kohden mennessä on on kiva pukea päälle vaaleita sävyjä. Mitä mieltä siellä ollaan pastellisävyistä, joko alkaa kyllästyttämään vai vieläkö jaksat niitä katsella?


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

4 kommenttia:

  1. Kaunis! Ihan mielettömän kaunis sanon minä!
    Pastellisävyt ei sovi mun väreihin yhtään, en siis sinällään kyllästy kun ei voi itse kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! :) Mä tykkään tästä kans tosi paljon. Neljäs kerta toden sanoo ;) Enpä ole muuten tosiaan sun päällä nähnyt asukuvissa mitään pastellista, siinäpä siis se syy :) Voimakkaat värit näyttävät sopivan sulle erinomaisesti.

      Poista
  2. Hahaa, huomaa selvästi, kun on yksilahkeinen kameran takana! :D Näkyy heti vapautuneesta fiiliksestä kuvattavan naamalla, kun ukko ei ole siellä hikoilemassa ja hoputtamassa... :D Style mama ollut brunssittelemassa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja todellakin, vapautunut fiilis kun kameran takana ei olla hampaat irvessä ;)

      Poista