8.3.2015

Värikkäät syntymäpäiväjuhlat



Vietimme eilen iloiset syntymäpäiväjuhlat ystäväperheidemme kanssa. Kaksivuotias syntymäpäiväsankarimme ei vielä tänä vuonna osannut toivoa juhlille varsinaista teemaa, joten päätin tällä kertaa järjestää värikkäät kekkerit. Vuoden päästä juhlimme jo varmasti vaaleanpunaisia tylli-unelma-hattarasynttäreitä ja samanlaista teemaa on varmasti tulossa useampana vuonna peräkkäin. Tänä vuonna äiti sai vielä päättää koristelusta ja hyödynsin tietenkin tämän tilaisuuden. Satuin huomaamaan nämä ihanat juhlakoristeet Ikean paperiosastolla, kun kävin siellä kuluneella viikolla asioimassa. Olin jo suunnitellut hakevani koristeet muualta, mutta ihastuin näihin värikkäisiin eläinkuvioihin, joten tein juhlatarvikeostokset saman tien. Överlägsen -sarjassa on tarjolla juhlasettiä, paperilautasia, mukeja sekä lautasliinoja, kaikki samaa söpöä eläinteemaa. Juhlasetissä on viirit, lahjapussit, kutsukortit, napostelurasiat, päähineet ja pöytäkoristeet samassa pakkauksessa, kätevää. Ihastuin viireihin niin paljon, että päätin jättää ne leikkihuoneeseen tuomaan väriä ja lapsenmielistä tunnelmaa. Muut koristeet päätyvät isomman tyttäremme askartelumateriaaliksi, joten ne pääsevät nyt juhlien jälkeen hyötykäyttöön.





Kiitos vielä juhlijoille seurasta ja ihanista lahjoista!


-Stella-


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

5 kommenttia:

  1. Oih, meilläkin vietetään kohta 2v bileitä. Muumiteemalla, koska Niisku-kakkua on toivottu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumit on meilläkin tosi pop tällä hetkellä :) Hyviä tulevia muumi-bileitä teille!

      Poista
  2. Nää me nyt sit missattiin tän helvatan taudin vuoksi, noh, josko ens viikolla jo nähtäis? <3 Tosi suloisia noi Ikean kamat, niitä onkin ollut monissa juhlissa, eikä ihme! :)

    VastaaPoista
  3. Nää me nyt sit missattiin tän helvatan taudin vuoksi, noh, josko ens viikolla jo nähtäis? <3 Tosi suloisia noi Ikean kamat, niitä onkin ollut monissa juhlissa, eikä ihme! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää on kyllä niin suloisia! :) Jopa minä ihastuin, vaikka yleensä tykkään selkeästä ja yksivärisestä, kuten tiiät ;) Kai meissä jokaisessa asustaa se lapsi edelleen.

      Poista