28.5.2015

Kauniiden hymyjen iltapäivä Cargo Coffee & Kitchenissä
Viime viikolla pääsin Saaran kutsumana tutustumaan vasta avattuun Cargo Coffee & Kitcheniin ja kuulemaan samalla Yotuelin tuotteista. 

Cargo Coffee & Kitchen on kahden rohkean yrittäjänaisen perustama persoonallinen ja pirteä kahvila. Cargo on nimensä mukaisesti rakennettu konteista ja se sopiikin erittäin hyvin Ruoholahdenrannan ympäristöön. Isot ikkunat, huolellisesti sisustetut sisätilat sekä upea aurinkoterassi takaavat viihtyisän kahvilakokemuksen. Cargossa on panostettu viihtyvyyden lisäksi myös tarjoiluun. Kahvi- ja ruoanlaitto-oppeja on käyty hakemassa ulkomailta asti. Ruoat olivat todella maistuvia ja kahvi erinomaista. Maistoin ensimmäistä kertaa aeropress -laitteella tehtyä kahvia ja se oli niin hyvää! Cargon omien tuotteiden lisäksi tarjolla oli muun muassa Suklaakeisarin raakasuklaata sekä Powaun kylmäpuristettuja mehuja. Tilaisuuden tullen kahvilassa voi myös käydä nauttimassa vaikkapa lasillisen kuohuvaa aurinkoisella kattoterassilla.

Iltapäivän aikana saimme kuulla Yotuelin hammastahnoista ja siitä, miten niitä tulisi oikeaoppisesti käyttää. Tahnoja on erilaisia ja jokaiselle löytyy sopiva, myös niille joilla on herkkä suu. Yotuelin hammastahnoissa on markkinoiden valkaisevien tahnojen alhaisimmat hankausarvot ja ne pitävät hammaskiilteen kunnossa. Sain tilaisuudessa paljon uutta tietoa hampaiden ja suun hyvinvoinnista. Tunsin pienen piston sydämessäni, sillä vaikka panostan ihon ja hiusten hyvinvointiin ostamalla laadukkaita puhdistus- ja hoitotuotteita, en ole aina toiminut näin hampaiden osalta. Nappaan yleensä marketissa ensimmäisen käteen osuvan hammastahnatuubin ostoskoriini, sen enempää sisältöön perehtymättä. Nyt olenkin onneksi päässyt tutustumaan Yotuelin tuotteisiin ja kirjoitan aiheesta lisää, kunhan saan niistä kunnolla kokemusta. 

Kiitokset vielä Saaralle sekä Yotuelin ja Cargo Cofffee & Kitchenin poppoolle viihtyisästä iltapäivästä!


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen tapahtuma :)) Nämä bloggari tapahtumat ovat kyllä todella virkistäviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva iltapäivä :) ja todellakin, kaikki tähän mennessä koetut blogitapahtumat ovat olleet ihan mahtavia!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti hani!! Sunnuntaina sitten lisää treeniä <3

   Poista
 3. Siis aaawww miten ihana postaus <3 <3 Niin kivaa kun pääsit tulemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saara! :) Ja kiitokset vielä sinulle että sain osallistua, oli ihana iltapäivä Cargossa!

   Poista