2.5.2015

Liikuntaa viime viikolla

Viime viikko meni kevyesti neljällä liikuntakerralla, joista kaksi treeniä oli kävelyä. Molemmilla kerroilla työnsin kuopusta rattaissa pitkästä aikaa ja totesin sen tuovan kivasti vastusta kävelyyn. Alkaa tuollainen 12 kilon nukkuva taapero olla jo aika mukava lisäpaino peruskestävyyskuntoiluun!

Viikko sisälsi vain yhden lihastreenin, mutta se olikin sitten todella raskas. Hioimme valmentajan kanssa kyykkytekniikkaani ja sain taas paljon hyviä vinkkejä liikkuvuuden parantamiseen. Kyykkyjä tehtiin PALJON ja painoja lisättiin tasaiseen tahtiin. Treeni tuntui kyllä mukavasti tarakassa pari seuraavaa päivää! Tunti sisälsi myös muutaman selkäliikkeen, joita tekemällä saan yläkropan lihastasapainoa parannettua, sillä PT:n mukaan ryhdistäni huomaa edelleen vähän, että nostelen kotona lapsia. 

Maanantai  -  Reipas kävelylenkki 6km
Tiistai  -  PT treeni 60min
Keskiviikko  -  Lepo
Torstai  -  Reipas kävelylenkki 6km
Perjantai  -  Juoksu 8km
Lauantai  -  Lepo
Sunnuntai  -  Lepo


Liikunnallisesti viime viikko oli ihan mukava, mutta ei ihan sieltä tehokkaimmasta päästä. Liikunnan sijasta minulla oli paljon muuta ohjelmaa. Yhtenä iltana oli ystäviä kylässä, toisena kävin kuuntelemassa keikkaa Tavastialla ja lauantaina juhlimme Indiedaysin päivä- ja iltakekkereissä. Sunnuntai meinikin sitten viikosta toipuessa. Välillä on hyvä muistaa keskittyä myös henkiseen hyvinvointiin tapaamalla ystäviä ja tekemällä kaikkea kivaa! Tällä viikolla olenkin sitten taas palannut tehokkaampien treenien pariin innolla. 


-Stella-

p.s. Tällä kertaa kuva ihan parhaasta treeniruoasta, nimittäin banskuletuista. Ennen kovaa treeniä paistan yleensä yhden satsin lettusia ja syön puolet noin puolitoista tuntia ennen treeniä ja loput heti treenin jälkeen palautusruokana. Olen tähän mennessä vältellyt kaikkia keinotekoisia palautusjuomia ja -patukoita, tämä banskulettukonsepti toimii itselläni tosi hyvin! Näistä saan sopivassa suhteessa hiilihydraattia ja proteiinia, sekä ennen treeniä että sen jälkeen.


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti