9.5.2015

Liikuntaa viime viikolla

Viime viikko oli itselleni hieman erilainen liikuntaviikko, sillä kävin perinteisellä ryhmäliikuntatunnilla, kokeilin uutta lajia ja tein pitkästä aikaa intervallitreenin juoksuvauhtia ajatellen. Viikko näytti tältä:  

Maanantai  -  Reisi pakara vatsa -treeni + lämmittely, 60min
Tiistai  -  TRX -treeni + lämmittely, 60min
Keskiviikko  -  Lepo (venyttely 60min)
Torstai  -  CrossFit, 60min
Perjantai  -  Lepo
Lauantai  -  Intervallitreeni juoksumatolla, 45min (kävely 2min, kova juoksuvauhti 1min)
Sunnuntai  -  Kävelylenkki 6km


Vietimme alkuviikon Vierumäellä ja siellä oli hyvä tilaisuus poiketa omista liikuntarutiineista. Maanantaina kävin reisi pakara vatsa -ryhmäliikuntatunnilla, joka osoittautui epäilyksistäni huolimatta todella tehokkaaksi. Tunnin vetäjä oli erittäin hyvä ja hän esitteli kaikista liikkeistä helpommat sekä haastavammat versiot. Vaikka kyseessä oli ryhmäliikuntatunti, sai jokainen tehdä omaa kuntoa vastaavan treenin. Myös seuraavan päivän TRX-tunti oli saman ohjaajan vetämä ja tämäkin tunti oli erittäin hyvä ja haastava. Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa treenaamista TRX:n avulla ja tykkäsin tästä treenimuodosta todella paljon. Tehokasta ja kivaa! Maanantain ja tiistain lihaskuntotreenit tekivät tehtävänsä ja kroppa tuntui keskiviikkona sen verran runnellulta, että jätin treenaamisen väliin.

Vierumäellä tuli touhuttua kaikkea muutakin aktiviteettia ryhmäliikuntatuntien lisäksi. Kävimme tietenkin uimassa, parina päivänä  ratsastamassa, sekä potkimassa jalkapalloa ja heittelemässä frisbeetä. FlowPark oli harmikseni vielä talviteloilla, joten sitä ei päästy tällä kertaa kokeilemaan. 

Torstaina kävin vappuaaton CrossFitissä ja sen jälkeen saikin hyvällä omallatunnolla nauttia vappuherkuista. Perjantaina pidin lepopäivän, mutta lauantaina ja sunnuntaina kävin taas liikkumassa. Olo oli herkkujen jälkeen sen verran tukkoinen, että liikunta teki viikonloppuna todella hyvää. 


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti