12.5.2015

Pieni ompeluprojekti

Keväisin minuun iskee sisustusvimma, eikä tämä kevät ollut poikkeus. Olen tässä parin kuukauden aikana selannut tuntikausia Pinterestiä ja sisustuslehtiä, erilaisia ideoita etsien. Meillä on kotona todella pelkistetty värimaailma, lähinnä valkoisen ja luonnonvalkoisen sävyjä sekä mustaa. Olen aina ennen pitänyt tästä voimakkaasta kontrastista todella paljon, mutta nyt olen pikkuhiljaa ottanut tavoitteeksi pehmentää tätä kontrastia lisäämällä murrettuja sävyjä sisustukseemme. Toivon, että saan tekstiileillä enemmän kodikkuutta kotimme tunnelmaan. Sävyjen osalta päädyin niin sanottuun myyränharmaaseen, eli taupeen. Beigen ja ruskean sävyt ovat liian lämpimiä omaan makuuni ja harmaan sävyt taas liian kylmiä. Näiden sävyjen sekoitus miellyttää silmääni eniten.

Päätin aloittaa sisustusprojektin pienellä DIY-projektilla, nimittäin sohvatyynyjen ompelulla. Ompelukone on ollut lepotilassa jo liian kauan, joten on kiva saada sille taas pitkästä aikaa käyttöä. En ole mitenkään erityisen taitava ompelemaan, mutta tyynynpäälliset ja muut tällaiset pienet projektit onnistuvat kyllä. Aika on toki kortilla, mutta enköhän aina jossain välissä saa yhden tyynynpäällisen surautettua. Eilen kävin kangaskaupoilla ja pienen etsiskelyn jälkeen löysin kolme täydellistä sovhatyynykangasta. Näistä on tarkoitus ommella neljä erilaista tyynyä ja realistinen deadline on tämän kuun loppuun mennessä. 


-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.




4 kommenttia:

  1. Sama vika täällä. Hirmuinen sisustusinto, mutta tällä hetkellä pitää säästää rahaa sadevesiojien kaivuuseen ja laittoon. Jää sisustaminen varmaan aikas vähäiselle ja sekös riipii rintaa.
    Laitahan kuvaa sitten valmiista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No teillä onkin sitten vähän isompaa projektia tiedossa! Meillä on itse asiassa myös piharemppa tulossa, tänään tulee pihasuunnittelija käymään. Tilattiin suunnittelija ihan sen takia, koska ei itse olla mitään vihrekasveja ja mä erotan suurinpiirtein vaan koivun ja kuusen sekä hortensian ja pionin ;) Parempi että ammattilainen sanoo mihin mitäkin kannattaa laittaa. Meillä ei ole iso piha, mutta meilläkin se syö kyllä suurimman osan "sisustusbudjetista" :)

      Joo, laitan tyynyistä sitten postausta tulemaan, kunhan ompeluprokkis etenee! :)

      Poista
  2. Oikke hyvältä näyttää! :) Mulla on kans muutama proggis täällä muhimassa, mutta kuten sanoit, aika on niin kortilla, et saas nähdä millon ehtii ne toteuttamaan. :D Ihana nähdä hu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se! Olispa enemmän aikaa, niin ehtis toteuttaa kaikki ne päässä olevat ideat :) No, joskus sit! Illalla nähdään <3

      Poista