30.4.2015

Se toinen musta hame






Paita - Zara / Laukku - Mulberry / Hame - H&M / Kengät - Ralph Lauren / Aurinkolasit - Prada
Kello - Michael Kors / Rannekoru - ylppärilahja / Korvakorut - Glitter

Kuvat: Taru / Home at Last


Leveän helman ihastus ei ota laantuakseen. Kävin pari viikkoa sitten penkomassa Tarun kiertoon laittamat vaatekassit ja nappasin sieltä muutaman kivan täydennyksen vaatekaappiini. Toisen roska on toisen aarre, vai miten se nyt menikään! No ei, mutta tässä tapauksessa voisi todeta, että toisen laihisprojekti on toisen aarre. Vaikka minulta tällainen musta leveähelmainen ihanuus jo löytyykin, en voinut vastustaa tätä Tarun kiertoon laittamaa hametta. Nyt voin sitten kierrättää käytössä näitä kahta mustaa hulmuhelmaa, ettei mene yksitoikkoiseksi. 

Lauantaiseen Indiedaysin päivätapahtumaan valitsin päälle aika klassisen, mutta samalla todella oman näköiseni asun. Musta leveähelmainen hame, valkea paitis, kullanväriset korut sekä konjakinväriset asusteet toimivat mielestäni todella kivasti keskenään. Helppoa klassista pukeutumista, ilman turhaa kikkailua. 

Tänään meidän poppoo suuntaa täältä Vierumäeltä kotia kohti, sillä tiedossa parit vappujuhlinnat ystäväperheiden kanssa. Tänään illalla aloitetaan juhlilla numero yksi ja pakataan tytöille puurot, pyjamat ja pesutarvikkeet vappupallojen kanssa mukaan. Tarkoituksena on istua iltaa porukassa jo vappuperinteeksi muodostuneissa juhlissa niin kauan, kunnes lapsukaiset luovuttaa. Veikkaisin, että nämä meidän iltakukkujat sinnittelevät lähemmäs puoltayötä. Vappuaattona saavat kyllä minun puolesta valvoa ja säästytään sitten tänä iltana nukuttamiselta, kun saadaan kantaa nukkuvat tytöt autosta suoraan sänkyyn unia jatkamaan.

Hauskaa vappua!

-Stella-


Seuraa blogiani Bloglovin´ssa ja Instagramissa.

11 kommenttia:

  1. Kaunis rakas. <3 Ihanaa vappua, sovitaan treffit PIAN. :)

    VastaaPoista
  2. Oikein mukavaa vappua teille! Kuulostaa ihanalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset, vaput on vietetty ja munkit syöty ;) Onneksi on viikonloppu vielä jäljellä :) Kivaa viikkaria teille!

      Poista
  3. Tää sun asu oli kyllä niin ihana. Sä olet aina niin tyylikkäänä.
    Ja toi on kyllä niin totta, että toisen roska on toisen aarre. Ihanan hamosen sait :) Mäkin tykkäisin pitää tuollaisia, mutta kettu soikoon kun eivät istu meikän kropalle.

    Ihanaa vappua upeus ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Janet <3 Ja tää oli tosiaan hyvä löytö! Muutaman muunkin kivan vaatteen bongasin sieltä kasseista :) oon niin huono kirppiksellä kävijä, mutta kavereiden kiertovaatteista on helppo löytää itsellekin jotain kivaa.

      Kivaa viikonloppua!! <3 <3

      Poista
  4. Kaunis Jane ja sopii sulle hyvin.

    VastaaPoista
  5. Ihana oli tämå setti ja tyylikäs, mäkin voisin ottaa tuon hamosen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! :) Tää on tosiaan aika klassinen asu, mutta samalla siis varma valinta :)

      Poista
  6. Kauniit sukkahousut ja ballerinat :)

    VastaaPoista